Loading Laddar...
 

Individuell intensivutbildning

Intensivutbildning efter personliga förutsättningar 

Individuell intensivutbildning innebär att man gör hela utbildningsprocessen precis som vanligt, skillnaden är att utbildningen är under en kortare tid, fast anpassad utifrån dina förutsättningar.

När du bokar

När du bokar en personlig intensivutbildning skräddarsyr vi utbildningen så schemat anpassas efter din utbildningsnivå. Våra intensivutbildningsalternativ är alltså helt individuella utifrån våra elevers behov. En anpassad intensivutbildning kan se ut på många olika sätt. Alltifrån att du kör 2-3 lektioner per dag under ett par veckor till ett par lektioner per vecka.

Viktigt att tänka på

Viktigt att tänka på när du planerar din intensivutbildning är att du både har tid för körlektioner och möjligheten att plugga teori samtidigt. På trafikskolan har vi teorikvällar som man kan gå på men det är inget krav. Däremot ligger det mycket eget ansvar och det är viktigt att du tillgodoser dina teorikunskaper ordentligt. Det är alltså viktigt att du pluggar intensivt hemma. Förutom teorikvällar erbjuder vi på trafikskolan körkortstester via elevcentralen. Elevcentralen fungerar som ett hjälpmedel både för dig som elev och som handledare. Via elevcentralen kan du se dina kommande körlektioner, registrerade körlektioner, boka/avboka lektioner, se din teoristatus samt hur du ligger till med din praktiska utbildning.   

Hur lång tid

Hur lång tid det tar att genomföra en anpassad intensivutbildning är som sagt högst individuellt. Viktiga faktorer är hur lätt du har för att lära dig samt om du har möjlighet att övningsköra privat mellan dina lektioner.

Testlektion

"För att du på bästa sätt ska tillgodogöra en intensivkurs"

Går du i körkortstankar och tänker försöka få en kortare utbildningstid? Funderar du kanske på din nuvarande utbildningsnivå? För att du på bästa sätt ska tillgodogöra en intensivkurs är det bra om du har körvana sedan tidigare, men du är förstås välkommen ändå! Vi rekommenderar att du bokar en testlektion, då blir det lättare att anpassa din utbildning. Läraren kan då göra en bättre bedömning och planera utbildningen utifrån dina förutsättningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Receptionen 08-755 33 63 
Mån - Tor 08:30 - 18.00
Fredagar 08:30 - 17:00
Lunch 13:30 - 14:00
Lör - Sön Stängt


Gör din anmälan & inskrivning här